Подгответе се за сосема ново
искуство со онлајн билети!

Pickaseat, кој ќе ви овозможи да купувате билети за кино преку интернет, е тука наскоро!

НАСКОРО!

More

Pickaseat: Добијте билети за филм

Со само неколку кликања, ќе ја имате привилегијата да купувате билети за кино и лесно да избирате седиште и од мобилните и од десктоп уредите.

Крајно мобилно искуство

Лесно резервирајте го вашето место од вашиот мобилен уред.

Пристапност од сите уреди

Лесно купувајте билети за кино од вашиот телефон, таблет, лаптоп и пристапете до нив од каде било.