Bëhuni gati për një
përvojë të re të biletave në internet me pickaseat!

Pickaseat, i cili do t'ju lejojë të blini bileta filmi në internet, është këtu së shpejti!

VJEN SË SHPEJTI!

More

Pickaseat: Merr bileta filmi

Me vetëm disa klikime, do të keni privilegjin të blini bileta kinemaje dhe të zgjidhni një ndenjëse me lehtësi nga pajisjet tuaja celulare dhe desktop. Pickaseat po vjen...

Përvoja përfundimtare në celular

Rezervoni me lehtësi vendin tuaj nga pajisja juaj celulare.

Aksesueshmëria nga të gjitha pajisjet

Blini me lehtësi bileta filmash nga telefoni, tableti, laptopi dhe aksesojini ato nga kudo.