Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Kung Fu Panda 4

    Aksion Aventurë I animuar

    Misioni i tij i ri është një aventurë e animuar plot sfida të papritura dhe momente të garantuara për të qeshur me zë të lartë.

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    4,5

    Vlerësimet e audiencës

    371 Yorum

    Regjisori: Mike Mitchell

    Kung Fu Panda 4 Tema e filmit

    Kung Fu Panda 4 detajet e filmit

    Pasi Po caktohet për t'u bërë Udhëheqësi Shpirtëror i Luginës së Paqes, ai duhet të gjejë dhe të trajnojë një Luftëtar të ri Dragoit, ndërsa një magjistare e ligë planifikon të rithirrë të gjithë keqbërësit kryesorë që Po i ka mundur në mbretërinë shpirtërore.

    • Data e Vizionit 04 korrik 2024 e enjte
    • Lloji i filmit Aksion, Aventurë, I animuar
    • Kohëzgjatja 94 minutë
    • Shënues inteligjentë Përmban elemente të dhunës dhe frikës. Ai përfshin sjellje që mund të krijojnë shembuj negativë. Për Mbi 6 Auditorë Publik.

    Kung Fu Panda 4 Aktorët e Filmit

    Kung Fu Panda 4 aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Qytetet e Njohura:

    Sallat dhe seancat

    Kung Fu Panda 4 Vlerësimi juaj për këtë film?

    383 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    4,5 / 5

    Rezultati i verifikuar i shikuesit

    5 star
    268
    4 star
    52
    3 star
    28
    2 star
    14
    1 star
    9

    Kung Fu Panda 4 Komentet e filmit

    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    Filtro sipas vendndodhjes Zgjidhni Vendin
    Ndaj sipas:
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses