Ngjarjet në Biletinial janë një klik larg!

Ülke Seçiniz

Zgjidhni qytetin tuaj dhe vazhdoni argëtimin.

Zbuloni mijëra ngjarje dhe vende...
Kërkimet Popullore
Biletinial Sugjeron
   Biletinial Sugjeron
    Zbuloni qytetin tuaj #Ngjarje speciale për qytetin
    • Türkçe
    • English
    • Hrvatski
    • Shqip
    • Deutsch
    • Français
    • Dansk

    Migration

    Aksion Aventurë I animuar

    Familja Mallard shkon përtej të zakonshmes dhe niset në një aventurë ekzotike!

    rating star

    -

    Vlerësimi i redaktorit

    0 Kritik
    rating star

    4,7

    Vlerësimet e audiencës

    125 Yorum

    Regjisori: Benjamin Renner

    Migration Tema e filmit

    Migration detajet e filmit

    Një familje rosash përpiqet të bindë babanë e tyre tepër mbrojtës që të shkojë në pushimet e jetës.

    • Data e Vizionit 24 prill 2024 e mërkurë
    • Lloji i filmit Aksion, Aventurë, I animuar
    • Kohëzgjatja 82 minutë
    • Shënues inteligjentë Shtë i përshtatshëm për audiencën e përgjithshme.

    Migration Aktorët e Filmit

    Migration aktorët e filmit
    Lexoni rregullat përpara se të shkoni në ngjarje.

    • Gününde ve saatinde kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli ve hizmet bedeli iadesi ve/veya değişiklik yapılması mümkün değildir. Gün ve saatinde kullanılmayan biletlerin iadesi için Biletinial’dan talepte bulunulamaz.
    • Biletiniz mücbir sebep ya da etkinliğin iptali haricinde herhangi bir sebeple kullanılamayacak ise, en geç etkinlik saatinden 1 saat önceye kadar, Biletinial ile irtibata geçmenizi rica ederiz, aksi takdirde biletinizin iptal işlemi gerçekleştirilememektedir.
    • Organizasyon sahibi kurum ve/veya kuruluşlar konser verilecek alanlarda ve/veya konser salonlarında oturum düzeni ve planında uygun gördüğü durumlarda yer değişikliği yapma hakkına sahiptir.
    • Kullanıcı Biletinial üzerinden satın almış olduğu biletler için etkinlik için geçerli olan yaş sınırı kurallarına uyduğunu kabul eder. Yaş sınırları için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinliğe ait indirimli bilet tanımı olması ve indirimli bilet seçeneği ile bilet satın alınması durumunda Kullanıcı bu indirimli bilete tabi olduğu kabul ve tahaahüt eder. İndirimli biletler için satın alınan biletin etkinlik mekanında kimlik ibrazı zorunlu olacaktır.
    • Etkinlik saatine geç kalınması durumunda Biletinial kullanıcının etkinlik mekanına alınması konusunda hiçbir şekilde sorumlu değildir.

    Zgjidhni një qytet për të parë seancat

    Klikoni në butonin e përzgjedhjes së qytetit më poshtë për të parë kinematë dhe oraret e shfaqjes ku mund ta shikoni këtë film.

    Popularna lokacija nije pronađena!

    Migration Vlerësimi juaj për këtë film?

    128 përdorues i vlerësuar
    Dërgo

    4,7 / 5

    Rezultati i verifikuar i shikuesit

    5 star
    105
    4 star
    13
    3 star
    4
    2 star
    1
    1 star
    2

    Migration Komentet e filmit

    Komente,Shqyrtime dhe Recenzije
    Filtro sipas vendndodhjes Zgjidhni Vendin
    Ndaj sipas:
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj është ruajtur. Ai do të shfaqet pas miratimit nga redaktorët tanë.
    A ka ndonjë gjë tjetër që dëshironi të raportoni në lidhje me përvojën tuaj?
    Başarılı
    Faleminderit Komenti juaj u dërgua me sukses